Bescherm je huis tegen vliegen met een kattenstaart vliegengordijn
Bescherm je huis tegen vliegen met een kattenstaart vliegengordijn

Iedereen vind het fijn om op mooie dagen deuren en ramen wagenwijd open te hebben. Het grote nadeel daarvan is dat op mooie dagen vliegende insecten ook veel actiever zijn. Je moet dan denken aan libellen en lieveheersbeestjes, maar ook aan gemeen stekende insecten als wespen en dazen. Het is dus wenselijk om je huis tegen deze beesten te beschermen, en toch frisse lucht en licht binnen te laten en makkelijk in en uit te kunnen lopen. Een bijkomende eis is meestal dat het middel om dat te bereiken niet lelijk is en een beetje bij het interieur past. Een kattenstaart vliegengordijn beantwoord aan al deze eisen en is daarom steeds vaker te zien in moderne huishoudens.

Wat is het verschil met andere vliegengordijnen?

Een kattenstaart vliegengordijn is in basis hetzelfde als de meeste traditionele vliegengordijnen. Het gordijn bestaat uit verticaal hangende slierten die voor deuren en ramen hangen. Als de slierten dicht genoeg bij elkaar hangen zullen zij verhinderen dat insecten het huis binnen dringen. Het verschil tussen kattenstaarten en andere vliegengordijnen zit hem in het materiaal. Waar de meeste types vliegengordijn gemaakt zijn van harde kunststoffen is een kattenstaart vliegengordijn gemaakt van pluche. Door het gebruik van dit zachte materiaal is de kattenstaart ideaal voor huisdieren en kinderen. Ook zijn de zachte en flexibele slierten van dit type vliegengordijn beter bestand tegen schade in het bijna onvermijdelijke geval dat één of meer slierten klem komen te zitten tussen het kozijn en een gesloten deur of raam. Ook het houtwerk zal in deze situatie geen schade ondervinden.

Bestel vandaag nog een kattenstaart vliegengordijn

Als je vandaag voor 17:00 een bestelling voor een kattenstaart vliegengordijn plaatst bij Vliegengordijnencenter.nl heb je het product waarschijnlijk morgen al in huis. Bij populaire producten kun je zelfs tot 23:45 bestellen. Deze webwinkel heeft bovendien mooie kortingen bovenop concurrerende prijzen en lage bezorgkosten voor alle bestellingen.