Hoe bestel je een nieuw zonneschermdoek?
Hoe bestel je een nieuw zonneschermdoek?

Heb je een zonnescherm om de zon buiten te houden op warme dagen maar is het doek versleten en aan vervanging toe? Dan ga je op zoek gaan een nieuw zonneschermdoek. Kijk hiervoor eens op de website van Zonneschermdoek . Ze verkopen zonneschermdoeken in tal van kleuren en motieven zodat er voor ieder wel wat wils bij zit.

Stel zelf je doek samen

Een nieuw zonnedoek bestellen is niet moeilijk. Je kiest als eerste de kleur die je graag wilt hebben. Op de site staat een zonnescherm afgebeeld waarop de door jou gekozen kleur verschijnt zodat je kunt zien hoe dit staat. Na de kleur bepaal je de maat die je nodig hebt. Hiervoor meet je het beste de hoogte en de breedte van het zonnedoek dat je nog hebt, dan weet je namelijk precies wat je nodig hebt. De doeken zijn in standaardmaten verkrijgbaar maar kunnen ook speciaal op maat gemaakt worden. Hoe je het beste kunt meten staat aangegeven op de website en de gewenste maat kun je direct invullen.

Betalen, bezorgen en monteren

Na de kleur en de afmetingen bepaald te hebben wordt de juiste prijs voor je berekend. Ongeacht of je kiest voor een effen of gestreept doek bedraagt de prijs hetzelfde per vierkante meter. Als het berekende bedrag je wel aanstaat kun je overgaan tot het bestellen van het nieuwe zonneschermdoek. Je kunt het veilig betalen via iDeal, MisterCash, met een creditcard of onder rembours. Het zonneschermdoek wordt voor je gemaakt en dan kun je het binnen tien werkdagen thuis verwachten. De montage van het nieuwe doek kun je zelf doen met de bijgeleverde instructies en op de site vind je ook een filmpje terug waarin duidelijk getoond wordt hoe je dit het beste aan kunt pakken.