LED TL Armatuur is een perfecte investering in duurzaamheid
LED TL Armatuur is een perfecte investering in duurzaamheid

LED TL Armatuur is eenoptimale investering voor jou. Het biedt de klanten de mogelijkheid om bijvoorbeeld LED-fluorescentie lampen te gebruiken. Met dit type verlichting kun je tot 65% besparen op je energierekening. LED TL Armatuur biedt nog een extra voordeel. Als je een LED TL armatuur gebruikt in combinatie met LED fluorescentie lampen, heb je een nog groter voordeel ten opzichte van standaard TL verlichting. Een standaard fluorescentielamp gaat ongeveer 20.000 branduren mee, deze LED TL buis levert wel 25.000-50.000 branduren. Het aantal branduren kan variëren als je je LED TL verlichting in oude armaturen installeert. Je behaalt de beste resultaten met een nieuwe fluorescente armatuur LED van Lightexpert.

Energie-efficiëntie oplossing

Een TL LED armatuur is een energie-efficiëntie oplossing voor je lichtbenodigdheden. Zodra je overschakelt op TL LED lampen, merk je gelijk het verschil. Een TL LED armatuur kun je gebruiken met twee verschillende soorten LED TL buizen. Je kunt namelijk zowel een LED fluorescentielamp T5 als een LED fluorescentie lamp T8 gebruiken. Het verschil tussen deze twee soorten is meteen duidelijk. Ze hebben een andere diameter. Een fluorescentielamp met het label T5 heeft een diameter van 5 cm, terwijl de fluorescentielamp met het label T8 een diameter van 8 cm heeft. Voor beide producten is de energie-efficiëntie gelijkwaardig en beide zijn beschikbaar in verschillende wattages en lichtkleuren.

Heeft u al gekozen voor de TL LED armatuur?

Een TL LED armatuur is eenvoudig te installeren, niet moeilijker dan uw oude, inefficiënte armaturen. Je kunt dan gelijk genieten van de extra lichtsterkte van deze slimme techniek. De duurzaamheid maakt hem niet alleen financieel interessant, maar ook vanuit het oogpunt van milieu. Er zitten alleen maar voordelen aan deze LED techniek en zodra je overgeschakeld bent zul je je alleen nog afvragen waarom je dat niet eerder gedaan hebt.