Nooit meer kou in huis
Nooit meer kou in huis

Wil je echt geen risico lopen op een koud huis in de winter? Ga dan voor een van de A-merk CV ketels. Het zijn niet voor niets A-merken natuurlijk. Een A-merk wordt een A-merk dankzij de uitstekende prestaties en goede ervaringen van tevreden klanten. Heb jij ooit een minder bekend merk CV ketel gekocht in een poging te besparen en zit je nu in de kou? Dan wordt het tijd om voor een goed merk te gaan.

Laat je niet verleiden

Het kan heel verleidelijk zijn als een winkel gaat stunten met prijzen. Echter zijn van en voor prijzen enorm misleidend. De van prijs kan namelijk een adviesprijs zijn van jaren geleden, dus hoeft niet de prijs van voor de aanbieding te zijn. Daarnaast is dit een goede marketing truc om B-merken toch aantrekkelijk te maken. Je krijgt het idee honderden euro’s te besparen, maar in werkelijkheid schaf je een slecht product aan.

Luister naar anderen

Als een merk alleen maar slechte reviews krijgt, ontwijk het dan! Als het kan kun je dus beter luisteren naar klanten die al meerdere jaren een CV ketel hebben van een bepaald merk. Hebben ze misschien al problemen ondervonden? Zelfs als dat zo is, kan het zijn dat ze het gekocht hebben bij een winkel die dat goed opgelost heeft. Dat is natuurlijk ook belangrijk. Zelfs een CV ketel van een A-merk kan problemen opleveren. Wanneer dat gebeurd ben je erg afhankelijk van je garantie en de service die de winkel biedt. Lees dus niet alleen over het merk en type ervaringen, maar ook over verschillende winkels. Zo kan dezelfde CV ketel iets duurder zijn bij een bepaalde winkel, maar als ze een veel betere service bieden is dat het meer dan waard! Een winkel met goedkopere prijzen kan misschien een verzekering bieden, terwijl dat bij een andere winkel niet nodig is. Dat gezegd hebbende, de gouden combinatie van goede prijzen en goede service komt gelukkig ook nog voor!